Διεύθυνση
Γεωργίου Αναγνώστου 13,
Κορωπί,
Τηλέφωνο
2106628863,
6948507377
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
9:00-14:00, 16:00 - 21:00
Mail
physio@tsirakis.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Εισαγωγή

Είμαι φυσικοθεραπευτής με 12 χρόνια εμπειρία σε ιδιωτικά φυσικοθεραπευτήρια καισε νοσοκομεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία. Έχω συνεργαστεί με άριστους συναδέλφους, τους οποίους σέβομαι και θαυμάζω σε τεράστιο βαθμό. Στη διάρκεια της καριέρας μου έχω εργαστεί σε πολλούς τομείς της φυσικοθεραπείας (μυοσκελετικό, νευρολογικό,αναπνευστικό) και με την πάροδο του χρόνου ανέπτυξα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εξειδίκευση στον τομέα των μυοσκελετικών παθήσεων.

Έρευνα

Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στον τομέα της φυσικοθεραπευτικής μυοσκελετικής αποκατάστασης (Mulligan’s concept, Kalteborn’s concept, Maitland, Shacklock’s Neurodynamics) και το 2015 δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Journal of Manual Therapy η έρευνά μου σε μία τεχνική Mulligan για την αποτελεσματική αντιμετώπιση πόνων στη μέση, την οποία προσάρμοσα ώστε να εκετελείται από έναν φυσικοθεραπευτή έναντι δύο που ήταν αρχικά σχεδιασμένη.

Πληροφορίες για την έρευνα αυτή μπορείτε να βρείτε εδώ

Επικαιροποίηση γνώσεων

Σαφέστατα η φυσικοθεραπεία είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη επιστήμη και για το λόγο αυτό φροντίζω να ακολουθώ την εξέλιξή της παρακολουθώντας σεμινάρια σε εξειδικευμένους τομείς της. Συγχρόνως επικαιροποιώ τις γνώσεις μου διατηρώντας συνδρομές σε επιστημονικές βάσεις δεδομένων του εξωτερικού, έχοντας πρόσβαση σε ό,τι πιο σύγχρονο γίνεται στον τομέα της φυσικοθεραπείας.

Εκπαίδευση

Έχω μεταπτυχιακό στο Manual Therapy (MSc Manual Therapy) από το Coventry University (UK) και είμαι εγεγγραμένο μέλος του συλλόγου φυσικοθεραπευτών με εξειδίκευση στο Manual Therapy (MMACP: Member Association of Charted Physiotherapists). Περισσότερες πληροφορίες για εμένα αλλά και για άλλους φυσικοθεραπευτές με εξειδίκευση στο Manual Therapy που είναι στην περιοχή σας θα βρείτε εδώ

Certified Mulligan Practitioner

Επιπρόσθετα, είμαι πιστοποιημένος επίσημος εφαρμοστής της μεθόδου Μulligan από τον σύλλογο καθηγητών της μεθόδου (Mulligan Concept Teacher Association) με τον τίτλο : “Certified Mulligan Practitioner”. Περισσότερες πληροφορίες για εμένα αλλά και για άλλους συναδέλφους πιστοποιημένους στη μέθοδο Mulligan που είναι στην περιοχή σας θα βρείτε εδώ

Τα τελευταία 9 χρόνια διατηρώ το δικό μου ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο στο Κορωπί Αττικής.